08-446 63 70

2017-06-05 - Förbättrat säkerhetssystem på Gillingebanan

Svenska Säkerhetskompaniet kommer under sommaren att förbättra brandskyddet för Gillingebanans lokaler. Samtidigt utökas och förbättras även inbrottslarmsystemet.

Vi tackar Stockholms Trafiksäkerhetscenter för förtroendet.

2017-03-23 - Uppdaterat säkerhetssystem hos Oriflame!

I samband med ombyggnader av Oriflames lokaler på Mäster Samuelsgatan i Stockholm kommer Svenska Säkerhetskompaniet att förnya och uppdatera inbrottslarm samt passagesystem i lokalerna.

2017-03-23 - Helhetslösning för säkerheten hos Adecco!

Svenska Säkerhetskompaniet har fått förtroendet att leverera helhetslösning för säkerheten avseende Adeccos nya lokaler i Solna. Installationen innefattar inbrottslarm, passagesystem samt brandskydd och kommer att påbörjas under våren 2017.

2016-09-08 - Nu finns vi på Facebook!

Nu finns vi även på facebook, in och Gilla oss!

Klicka här för att komma till sidan

2016-09-05 - Reportage med Svenska Säkerhetskompaniet

Vi är med i senaste numret av Elektroskandia!

Vi jobbar som tidigare känt aktivt med installationer av marknadens mest kompletta brandlarm, SecuriFire. Repotaget rör vår installation och driftsättning av integrerat säkerhetssystem, brandlarm och utrymningslarm i Stockholm Fashion District i Nacka Strand.

Klicka på länken för att läsa hela reportaget! (öppnas i nytt fönster)

2016-07-01 - SBA-utbildning

Denna vecka har vår SBA-ansvariga och en till av våra medarbetare varit ute hos kund i NACKA och genomfört SBA-utbildning för kundens personal.

SBA är en förkortning på Systematiskt Brandskyddsarbete och innebär i korthet att förebygga brand, informera och utbilda personal för att brandskyddet ska ge full effekt samt begränsa skadorna om brand uppstår.

Utbildningen genomfördes av vår ansvarige inom området, Niklas, under onsdag eftermiddag och kund var mycket nöjd när vi var klara.

2016-06-14 - Brandlarmsinstallation för Svensk Cater!

Våra medarbetare på plats under uppstart av installationen.

Nu påbörjas vi uppstarten av brandlarms-installationen för Svensk Cater i Upplands Väsby! Vi kommer att installera Securifire, som är ett adresserbart brandlarm med multidetektorer kombinerat med aspirerande system. Arbetet beräknas vara klart i September.

2016-05-20 - Certifikat och liftkurs!

Nu kan vi på Säkerhetskompaniet stolt meddela att samtliga av våra larmtekniker förnyat sina certifikat och genomgått liftkurs!

2016-03-07 - Brandlarm till Ryttargården

Vi är glada över att ha fått förtroendet att leverera ett adresserbart brandlarm till Ryttargården HVB-hem. Ryttargården har valt att installera den modernaste SecuriFire 1000 centralen från Securiton. Systemet erbjuder ett redundant och modulärt brandlarm med en trygghet och säkerhet långt utöver vad tidigare system har kunnat erbjuda.

SecuriFire (öppnas i nytt fönster)

2016-02-16 - Vi söker en larmtekniker!

Klicka här för att läsa mer!

2015-11-16 - Reportage om Svenska Säkerhetskompaniet

Svenska Säkerhetskompaniet har levererat en total säkerhetslösning till företaget Raysearch

Läs mer här (öppnas i nytt fönster)

2015-08-10 - Orderläget ser bra ut inför hösten

Svenska Säkerhetskompaniet AB har fått in flera stora säkerhetsinstallationer, bland annat kan nämnas Avalanche och Paradox på Västgötagatan samt Dustins Concept Store på Sveavägen.

2015-06-15 - Brandskyddsutrustning till Indus

Svenska Säkerhetskompaniet har fått förtroendet att leverera utrymningsplaner och brandskyddsutrustning till Indus skolmoduler.

Indus och Säkerhetskompaniet har ett mångårigt samarbete där vi har levererat ett flertal säkerhetsanläggningar anpassade efter slutkundens önskemål.

Indus (öppnas i nytt fönster)

Tillbaka till aktuella nyheter?

Nyheter