08-446 63 70

Lediga jobb

Bli vår nya larmtekniker!

Vi utökar nu vårt team och söker en larmtekniker inom inbrottslarm och brandlarmsystem med Stockholm som arbetsområde. Tjänsten innebär service, installation och support för inbrottslarm, brandlarm, passersystem och kamerabevakning.


Vi söker dig som är positiv och kundorienterat helst med bakgrund som larmtekniker alternativt med erfarenhet av branschen med kännedom om de mest förekommande produkter inom brand, inbrottslarm, passersystem och kameraövervakning. Även en yngre och lättlärd person med teknikintresse eller utbildning inom larmbranschen är av intresse. Tjänsten innebär mycket kontakt med våra kunder ute på fältet så en positiv, serviceinriktad och kundorenterad inställning är en förutsättning. Vi har även krav på att du är ostraffad och svensk medborgare.

Svenska Säkerhetskompaniet startades 1993 och är ett företag med ca 10 st anställda inom säkerhetsbranschen som primärt jobbar med företagskunder och har en ambition att växa i framtiden. Våra kännetecken är högklassiga installationer med snabb service där kunden står i centrum. Vi är godkänd anläggarfirma för både inbrott- och brandlarm.

Skicka gärna en ansökan med CV samt personligt brev till:

Samarbetspartner

Vi vill bli er samarbetspartner när det gäller brandlarm!

Svenska Säkerhetskompaniet är sedan 25 år tillbaka ett väletablerat företag i säkerhetsbranschen med tydligt kundfokus. Vi är en certifierad anläggarfirma för brandlarm och söker nu fler samarbetspartners när det gäller brandlarmsinstallationer. Vi vet att många elfirmor har brandlarm i sin entreprenad och kan behöva hjälp av en certifierad anläggarfirma för installationer, driftsättningar, service och anläggarintyg.

Vår verksamhet består av projektering, installation samt service av brandlarm, inbrottslarm, passersystem och kamerabevakning. I vår verksamhet ingår även leverans och montering av brandskyddsmaterial som utrymningskyltar och brandsläckare.

Vi anpassar oss efter era behov och kan ta helhetsansvaret för kompletta installationer eller bara driftsättning och upprättande av erforderlig dokumentation.

Svenska Säkerhetskompaniet är certifierad anläggarfirma för:
Brandlarm enligt SBF 110 och 1008
Inbrottslarm enligt SSF 130 och 1015
Kvalitetssystem enligt SSF 1044 SweQ 2.

Kontakta gärna oss för ett möte eller prisuppgifter!

Med vänlig hälsning,
Lars Roxell, VD